O nama

Bio-elektrik d.o.o. je porodična firma osnovana maja 2011. godine vlasnika Dragana Božjaka, po zanimanju diplomiranog mašinskog inženjera. Nalazimo se u Zrenjaninu.

Počeli smo kao firma koja se bavi izgradnjom stanova, projektovanjem i ugradnjom toplotnih pumpi po sistemu ključ u ruke.  Od većih objekata radili smo Drekslmajer  – 32000 kvadrata, pogon Fijat i BMW, jednu halu od 9000 kvadrata u Fulgaru, Agromarket 1100 kvadrata.U Agromarketu smo radili grejanje i hlađenje po sistemu ključ u ruke – podno grejanje i hlađenje sa fenkojlovima.

U poslednje vreme kompanija se bavi isključivo izgradnjom najsavremenijih, najluksuznijih i najkvalitetnijih stanova. Za sada smo orjentisani na tržište Zrenjanina. Svaka naša zgrada poseduje energetski pasoš. Prva dva energetska pasoša u Srbiji dobile su upravo naše dve zgrade. Nagrade i pohvale za našu gradnju stižu i iz Evrope.

Do sada smo izgradili 6 objekata. Jedan u ulici Save Tekelije, tri u ulici Toše Jovanovića i dve lamele u ulici Đure Jakšića.Trenutno se gradi još jedna zgrada u ulici Toše Jovanovića, a sledeće godine krećemo sa izgradnjom još jednog objekta u ulici Koče Kolara. Sve zgrade, osim u Đure Jakšića su potpuno useljene. U Đure Jakšića je ostalo 20-ak posto neprodatih stanova. To su sve luksuzniji i veći stanovi. Prosek kvadrature je 76 kvadrata, jer tu postoji 8 četvorosobnih stanova od 103 kvadrata i dva penthausa -jedan od 133 kvadrata i jedan od 151-og kvadrata. Trosobni stanovi su luksuzniji od preko 90 kvadrata.

Svi naši objekti su uknijženi i odmah se prevode na ime kupca.

U objektima koje smo radili primenili smo sva naša dosadašnja znanja i iskustva kada je reč o projektovanju i izvođenju radova na sistemu grejanja i hlađenja.